Ваканционни апартаменти

Ваканционни апартаменти

Хотелските комплекси с луксозни апартаменти са вече една изключително популярна тенденция. От тази година такива има из цяла България, а те самите представляват интерес за много туристи. Причините са много, но нека да ги кажем накратко. Всеки би предпочел лукса, ако има възможността да го избере. Модерните хотелски апартаменти са представители именно на модерния лукс, който търсят днес работещите семейства. Точно така – тези апартаменти са изключително удобни за семейна почивка, защото предлагат 1, 2 или 3 спални, в които може да отседне цялото ви семейство. Апарт-хотелите задължително предлагат кухненски бокс във всеки апартамент, за да можете да приготвите сами закуска, обяд или вечеря, без да сте обвързани с определени часове на сервиране. Предимството е, че плащате само за нощувка, всичко останало е ваш избор.

 

Хотелските комплекси от този тип задължително предлагат на гостите си изключително голямо разнообразие от развлечения. Освен ресторанти с най-фините и отбрани ястия, барове и дискотеки, те предлагат още редица възможности за спорт и рекреация. Тъй като те са разположени на значителна площ, в повечето случаи разполагат с открити или закртити басейни, цели СПА центрове и игрища за футбол, голф и различни спортове. Посетителите имат пълна свобода да разпределят времето си и да избират от кое от предложенията на луксозните комплекси да се възползват. Тук винаги има забавления и за най-малките, защото ваканционните апартаменти са създадени за всички възрасти. Разполагат с детски площадки, детски басейни и често предлагат детегледачка.

В страната се засили тенденцията да се строят именно хотелски комплекси с апартаменти, защото много турсити ги предпочитат заради възможността по-свободно да планират своята почивка, да приготвят храната си сами или да посещават различните заведения в курорта, както и заради модерния им и луксозен интериор. В България подобни апарт-хотели има на морето и в планината.

За много от тези комплекси retur.eu предлага промоционални цени и оферти, които няма да намерите никъде другаде. Те са обозначени със знака на Евро. Промоционалните цени са отбелязани с червено и малка завездичка, така че няма как да не ги забележите. Тези от хотелите, които имат логото на retur.eu в краткия списък, се предлагат само от нас. С оранжево тикче, са комплексите, препоръчани от наши клиенти.

Почивка на море във ваканционни апартаменти – къде?


Българското Черноморие е предпочитана дестинация не само за българи, но и за чужденци. Това е факт, поради изключително голямото разнообразие от възможности за почивка, които то предлага. Никой не може да отрече, че природата в България е още една причина туризмът да се развива така стремително през последните години. Ето защо легловата база на Черно море също бележите голямо развитие, а ваканционните апартаменти са един от най-значимите приноси в тази насока.

Апарт-хотелите са удобни за лятната ви почивка, защото повечето туристи предпочитат да опитват нови заведения за хранене всеки ден и не желаят да бъдат обвързани с фиксирано време за хранене. Черноморските хотелски комплекси предлагат също така голямо разнообразие от възможности за релаксация, като големи басейни, сауни, както и редица спортни занимания. Днес повечето от най-известните ни морски курорти имат вече такива хотелски апартаменти, а пълна информация за тях можете да намерите на retur.eu.

Ваканционни Апартаменти Свети Влас


Курортното селище Свети Влас е едно от малкото съчетания на морски бриз и планинска свежест. Това го прави предпочитана дестинация както за тези, които търсят почивка на морето, така и за тези, които имат нужда от лечение. Луксозните хотелски комплекси тук са много на брой и предлагат разнообразие от услуги и възможности за забавление. Всички те са новопостроени и изключително модерни, оборудвани по най-новите тенденции. Хотелските апартаменти разполагат с тераси, разкриващи панорама към морските води и плажната ивица, кухненски бокс, дневна и различен брой спални. В Свети Влас са разположени на първа, втора и трета линия, като най-отдалеченият от плажа е едва на 250 м. от него.

>> Хотелски комплекс Бриз, Свети Влас привлича своите гости с красивата си архитектура, лукс, изящен стил и разположение на самата брегова ивица.

>> Комплекс Вега Вилидж, Свети Влас се намира в непсредствена близост до морето и впечатлява със своя внушителен вид.

>> Комплекс Диамант, Свети Влас се намира на 50 м. от плажната ивица и впечетлява своите посетители с комфортни апартаменти и еднофамилни къщи, обещаващи изключително приятен и спокоен престой.

>> Комплекс Етъра, Свети Влас акцентира върху създаването на продукт с наистина специални качества на туристическия пазар-ваканционен тип комплекс, който допълва местната история и култура.

>> Комплекс Камбани, Свети Влас се намира на 200 метра от морският бряг и предлага на своите гости незабравима почивка.

>> Комплекс Компас, Свети Влас се възползва от удобствата на останалите пет съседни комплекса  като съчетава удобство и комфорт на предлагането.

>> Комплекс Лазур, Свети Влас предлага лукзосни апартаменти за вашата незабравима и пълноценна почивка в известния морски курорт.

>> Комплекс Манастира, Свети Влас се намира в непосредствена близост до древния храм Свети Власий, до плажната ивица и съчетава стила на стара българска архитектура с изтънчен вътрешен дизайн.

>> Комплекс Ривиера, Свети Влас впечатлява своите посетители с типична модерна архитектура и интересна фасада отразяваща цветовете на морските вълни.

>> Комплекс Южен бряг, Свети Влас е новопостроен хотелски комплекс, новопостроен комплекс Южен бряг е отдалечен на 100 метра от морето на първа линия и се простира на площ от близо 36 декара.

>> Комплекс Долче Вита, Свети Влас впечатлява със своята типична за средиземноморието архитектура и панорамен изглед към залива на красивия древен град Несебър.

>> Комплекс Воденицата, Свети Влас е нов хотелски комплекс, изцяло решен в традиционен български стил на втора линия в прочутия ни черноморски курорт.

>> Комплекс Триумф, Свети Влас Комплекс Триумф, Свети Влас е новопостроен комплекс с ваканционни апартаменти, който предлага пъноценна почивка, лукс и множество удобства и услуги.

 

Слънчев бряг - Ваканционни апартаменти

 

Вече имате уникалната възможност да комбинирате почивката в апартамент на морето с престой в един от най-добрите и известни курорти в България. Слънчев бряг е предпочитана дестинация за много български и чужденстранни туристи, заради удобното и живописно разположение, както и заради луксозната обстановка.

Хотелските апартаменти тук са оборудвани по най-новите тенденции, предлагат забележителен интериор и грандиозен екстериор. Гостите получават всички допълнителни услуги, от които се нуждаят, могат да използват басейните и спортните съоръжения в комплексите. Ресторантите и баровете тук предлагат най-добрата храна и разнообразие от напитки, а за най-малките е гарантирано забавление с професионален екип.

>> Комплекс Колизеум, Слънчев бряг е разположен на морския бряг в прочутия курорт и впечатлява със своята внушителна сграда.

>> Комплекс Сън Вилидж, Слънчев бряг се намира само на 5 минути от идеалния център на прочутия морски курорт и предлага незабравима и пълноценна почивка.

>> Комплекс Грийн Форт, Слънчев бряг е нов, луксозен и изключително модерен апарт-хотел, който предлага голямо разнообразие от занимания, заведения и възможности за забавления.

>> Комплекс Привилидж Форт Бийч, Слънчев бряг е идеалният избор за семейната ви почивка, който ще ви предложи изключително голямо разнообразние от забавления.

>> Комплекс Блек Сий, Слънчев бряг предлага на своите гости луксозни апартаменти, разположени в изключително живописна местност между Черно море и Стара планина.

Созопол

 

Романтичният Созопол, символично място за българските артисти, също предлага възможността за пълноценна и спокойна почивка в апарт-хотелите. Ваканционните комплекси са разположени в покрайнините на старинния Созопол, достъпни и удобни за всички посетители. Градът се радва на голямо разнообразие от заведения, ето защо ако изберете да отседнете в хотел от този тип, ще имате възможността да посетите който ресторант си изберете в града. Комплексите в повечето случаи разполагат със собствен плаж или се намират в близост до такъв. Апартаментите са луксозни и оборудвани за всички нужди на туристите.

>> Хотелски комплекс Созопол Дриймс, Созопол е разположен в един от най-романтичните и артистични градове в България, който същевременно е един от най-прочутите ни морски курорти.

>> Комплекс Санта Марина, Созопол съчетава красотата на планинския пейзаж с предизвикателната хубост на морския бряг и ви предлага пълноценна и незабравима почивка във вдъхновяващия Созопол, носител на престижната награда "Сграда на годината".

>> Комплекс Грийн Хилс, Созопол е разположен на красив полуостров, обещаващ незабравима почивка и пълна релаксация сред прекрасната природа и свежия въздух.

> Обзор

>> Хотелски комплекс Обзор Бийч Резорт, Обзор е новопостроен луксозен комплекс от апартаменти, който е идеалното място за вашата лятна почивка. Този комплекс е уникален по рода си, разположен на плажа и разкрива впечатляваща панорама към морските вълни.

>> Хотелски комплекс Казабланка, Обзор се намира в новооформилият се модерен хотелски комплекс на входа на град Обзор към град Варна в близост до устието на живописна река.

> Поморие

>> Комплекс Краси, Поморие е перфектното място за семейна почивка в новите и луксозни апартаменти, разположени на частен плаж и с уникална гледка към морето.

> Приморско

>> Хотелски комплекс Магнолиите, Приморско е оазис на комфорт и уют в Приморско сред пясъчни дюните, съчетани с горска растителност.

..

Почивка на планина във ваканционни апартаменти - къде?

Често всеки от нас търси спокойствието на планината. Някои заради активната почивка, съчетана със зимните спортове през коледната ни ваканция, други заради хладния и свеж въздух през лятото. Ваканционните апартаменти в планинските ни курорти предлагат всички удобства и лукс на своите гости през цялата година, за да могат да се насладят на достойнствата на прекрасните ни планини.

Изключително актуални са апарт-хотели през зимата, в пика на ски сезона. Комплексите са оборудвани с всички удобства за активната ви почивка, предлагат трансфери до пистите, ски гаредориби и училища. Професионални екипи се грижат за своите гости, а гостоприемството и грижите им са поразителни. Луксозните хотели имат оборудвани кухненски боксове, спални и дневни, а в комплексите можете да се насладите на редица спортни и отпускащи занимания в СПА и спортните им центрове.

> Пампорово

Пампорово, един от най-модерните и посещавани курорти в България също предлага хотелски комплекси с апартаменти. Семейна почивка или екскурзия с приятели - този тип настаняване е идеално за повече хора, които пътуват заедно. В Пампорово апарт-хотелите са разположени в близост до ски пистите и предлагат голямо разнообразие от услуги и развлечения.

>> Комплекс Манастира 2, Пампорово е разположен сред красивата природа на митологичните Родопи, достъпен за всеки любител на зимната почивка и спортове.

>> Комплекс Манастира 3, Пампорово е построен в стила на традиционната българска архитектура и повечето апартаменти откриват прекрасна гледка към красивите склонове на Родопите.

>> Ваканционни апартаменти Лапландия, Пампорово със своето уникално местоположение съчетава изключително улеснената транспортна достъпност на хотела с прекия излаз на пистите и сърцето на ски-инфраструктурата на курорта.

> Банско

Разположен между Рила и Пирин, град Банско е една изключително притегателна точка за всички любители за зимните екстремни спортове. Тук се намират най-добрите и модерни писти в страната, а самото селище е един истински културен и исторически паметник. Апартаментски хотели има и тук, предлагащи всички удобства - от луксозен апартамент до трансфер до пистата.

>> Комплекс Tамплиер, Банско предлага незабравима почивка в луксозни апартаменти, където можете да починете сами или с цялото си семейство. Специална оферта за комплекс Тамплиер, Банско!
>> Хотел Гранд Монтана, Банско предлага на своите посетители луксозни апартаменти за тяхната незабравима и спокойна почивка в планината.

>> Хотел Маунтвю Лодж, Банско е изграден в типично модернистичен алпийски стил, със скосени покриви и обшивка от дърво съчетана с камък, което създава един неповторим стил и обаяние, което пленява посетителите още от пръв поглед.

> Чепеларе

>> Хотел Родопски Дом, Чепеларе е разположен в самия център на града и предлага целогодишно почивка както за любителите на зимните спортове, така и за тези на пешеходния летен туризъм.

Ваканционни апартаменти в София

Вече можете да наемете апартамент и в София, да се възползвате от хотелските услуги и да планирате сами престоя си в столицата на България. Изключително удобен и комфортен избор за почивка или бизнес пътуване, който не Ви обвъзрва с никакви фиксирани мероприятия.

>> Хотел ВИП Апарт, София е хотелски апартамент, обзаведен стилно и луксозно и предлагащ всички необходими съвременни удобства.

>> Апартамент хотел Буката, София е разположен на тиха и спокойна уличка в сърцето на столицата, който ви предлага уютен и приятен престой, независимо дали сте тук на почивка или по работа.

>> Вилно селище Дипломат, София е нов хотелски комплекс, построен на територията на Дипломатическия клуб Глория Палас в полите на Витоша.